پیشینه تحقیق,دانلود پیشینه تحقیق,دانلود مبانی نظری,دانلود مبانی نظری سلامت اجتماعی,سلامت اجتماعی,مبانی نظری
کاربر محترم میتوانید جزئیات فایل مبانی نظری سلامت اجتماعی را مطالعه و در صورت نیاز دانلود نمایید.
مبانی نظری سلامت اجتماعی (فصل دوم تحقیق)
مشخصات این متغیر:
منابع: دارد
پژوهش های داخلی و خارجی: دارد
کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی
نوع فایل:wordوقابل ویرایش
مبانی نظری سلامت اجتماعی
برای مفهوم «سلامت اجتماعی[1]» میتوان دو سطح در نظر گرفت. یکی «سطح کلان» که دربر دارندهی شاخصهای سلامت جامعه است و در این معنا سلامت اجتماعی را می توان معادل «جامعه ی سالم» در نظر گرفت که در آن شاخصهایی چون میزان فقر، آموزش، جرم، آلودگی های زیست محیطی، آزادیهای مدنی و غیره را می توان برای کل جامعه در نظر گرفت و سطح دیگر، «سطح خرد» است که به بررسی سلامت اجتماعی فردی با شاخصهایی چون میزان ارتباطات و تعاملات فردی، مهارت های اجتماعی، سازگاری، انطباق با محیط و غیره می پردازد. سطح اول به سلامت اجتماعی جامعه و دومی به سلامت اجتماعی افراد نظر دارد.
2-2-1- مفهوم سلامت اجتماعی فردی
مفهوم سلامت اجتماعی، مفهومی است که در کنار ابعاد جسمی و روانی سلامت، مورد توجه قرار گرفته است. بلوک و برسلو[2] (1971) برای اولین بار در پژوهشی به مفهوم سلامت اجتماعی می پردازند. آن ها سلامت اجتماعی را با «درجه ی عملکرد اعضای جامعه» مترادف کرده و شاخص سلامت اجتماعی را ساختند. آن ها تلاش کردند تا با طرح پرسش های گوناگون در ابعاد جسمی، روانی، اجتماعی سلامتی فردی، به میزان فعالیت و عملکرد فرد در جامعه برسند.
این مفهوم را چند سال بعد دونالد[3] و همکارانش در سال 1978 مطرح کردند و استدلال آن ها این بود که سلامت، امری فراتر از گزارش علایم بیماری، میزان بیماری ها و قابلیت های کارکردی فرد است. آن ها معتقد بودند که رفاه و آسایش فردی امری متمایز از سلامت جسمی و روانی است. بر اساس برداشت آنها سلامت اجتماعی در حقیقت هم بخشی از ارکان وضع سلامت محسوب می شود و هم میتواند تابعی از آن باشد (به نقل از امینی رارانی، 1389).
طبق نظر کییز[4]، حلقهی مفقوده در تاریخچهی مطالعات مربوط به سلامت، پاسخ به این سؤال است: آیا ممکن است افراد، کیفیت زندگی و عملکرد شخصی خود را بدون توجه به معیارهای اجتماعی، ارزیابی کنند؟ کییز در پاسخ به این سؤال، مفهوم سلامت اجتماعی را به عنوان یکی از ابعاد سلامت مطرح میکند. طبق تعریف وی سلامت اجتماعی عبارت است از: ارزیابی و شناخت فرد از چگونگی عملکردش در اجتماع و کیفیت روابطش با افراد دیگر، نزدیکان و گروههای اجتماعی که عضو آنهاست (کییز، 2004).
OIC,پاورپوینت آشنایی با منشور مرمت و حفظ میراث شهری,پاورپوینت منشور مرمت شهری,پاورپوینت منشور مرمت و حفظ میراث شهری,دانلود پاورپوینت منشور مرمت و حفظ میراث شهری کشورهای اسلامی,منشور مرمت و حفظ میراث شهری,منشور مرمت و حفظ میراث شهری کشورهای اسلامی کاربر…
پاورپوینت تأمين و رفاه اجتماعی کلمات کلیدی : پاورپوینت تأمين و رفاه اجتماعی پاورپوینت تعاريف و سابقه تأمين اجتماعی تحقیق تعاريف و سابقه تأمين اجتماعی تعريف تأمين اجتماعي سياستهاي تأمين اجتماعي تعريف رفاه اجتماعي تعريف خدمات اجتماعي بيمه سابقه پيدايش…
پاورپوینت آشنایی با مهاجرت,پاورپوینت مهاجرت,پاورپوینت مهاجرت و تاثیرات آن,دانلود پاورپوینت مهاجرت و تاثیرات آن,علوم اجتماعی,عوامل مهاجرت از کشور,عوامل موثر بر مهاجرت,مهاجرت,مهاجرت و تاثیرات آن کاربر محترم میتوانید جزئیات فایل پاورپوینت مهاجرت و تاثیرات آن را مطالعه و در صورت نیاز…
پاورپوینت توانمندسازي كاركنان: از تئوري تا عمل کلمات کلیدی : پاورپوینت توانمندسازي كاركنان: از تئوري تا عمل معنای توانمندسازی اهمیت توانمندسازی نگاهي گذرا به پارهاي ازمفاهيم توانمند سازي كاربرد روزانه و عاميانه توانمند سازي ابعادتوانمندسازي پنج بعد كليدي توانمند سازي…
بلایا و مخاطرات طبیعی و راه مقابله با آنهامخاطرات طبیعیبلایای طبیعیزلزلهسونامیسیلزمین لرزه رعدو برقآتشفشانها کاربر محترم میتوانید جزئیات فایل پاورپوینت-بلایا و مخاطرات طبیعی و راه مقابله با آنها را مطالعه و در صورت نیاز دانلود نمایید. دانلود پاورپوینت-بلایا و مخاطرات…