مبانی نظری اقسام شرط، شرط به اعتبار ارتباط با عقد ، مفهوم شرط
اقسام شرط، شرط به اعتبار ارتباط با عقد ، مفهوم شرط,مبانی نظری اقسام شرط، شرط به اعتبار ارتباط با عقد ، مفهوم شرط (فصل دوم تحقیق)
کاربر محترم میتوانید جزئیات فایل مبانی نظری اقسام شرط، شرط به اعتبار ارتباط با عقد ، مفهوم شرط را مطالعه و در صورت نیاز دانلود نمایید.
مبانی نظری اقسام شرط، شرط به اعتبار ارتباط با عقد ، مفهوم شرط (فصل دوم تحقیق)
مشخصات این متغیر:
منابع: دارد
پژوهش های داخلی و خارجی: دارد
کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی
نوع فایل:wordوقابل ویرایش
مبحث اول : مفهوم شرط
برای فهم این که مراد و منظور ما از شرط چیست ناگزیر هستیم که واژة شرط، اقسام شرط، کارکردهای درج شرط و در نهایت شرط را در میان مفاهیم مشابه بازشناسی کنیم، لذا به طرح هر یک از این موارد میپردازیم.
گفتار اول : معنای لغوی
از جمله معانی که برای واژة شرط بیان شده «نخ» و «ریسمان» است و این که نوار کاست «شَریط» خوانده میشود را هم از همین ریشه میدانند[1]. از معانی دیگر که از طرف عالمان علم لغت برای شرط در نظر گرفته شده الزام و التزام است. برخی از لغویون شرط را به الزام و التزام در ضمن عقود دیگر معنا کردهاند[2] و برخی دیگر شرط را صرفاً به مطلق الزام و التزام معنا نمودهاند[3]. البته به نظر میرسد اولین معنا، معنای لغوی باشد و معنای دوم هر چند در کتب لغت ذکر شده اما از معانی اصطلاحی شرط باشد.
گفتار دوم : معنای اصطلاحی
اگر به موارد استعمال واژة شرط بنگریم در هر علمی معنای خاصی را به خود اختصاص داده است که در این قسمت به خاطر روشن شدن مقصود خویش در میان استعمالات فراوان به آن میپردازیم.
الف-شرط در ادبیات:
شرط در ادبیات به جملهای اطلاق میشود که در فارسی پس از اداتی چون اگر، در صورتی که، و … و در عربی پس از اِنْ، ما، لَوْ و … ذکر میشود مثلا در آیة شریفه:«لَوْ کانَ فیهِما آلهة الّا الله فَفَسَدَتا»[4]آنچه پس از «لوْ» و قبل از «لـَ» به کار رفته به عنوان شرط شناخته میشود.
ب-شرط در اصول و فلسفه:
در اصطلاح فلاسفه و علم اصول به آنچه از عدمش عدم چیز دیگر لازم آید بدون این که وجودش ملازمه با وجود آن چیز داشته باشد شرط گویند.[5]
ج -شرط در لسان شرع:
اگر به برخی از روایات مربوط به خیارات بنگریم در مواردی شرط در معنای خیار آمده است. مانند «الْشَّرْطُ فِی الحَیوانِ ثَلاثَة»[6] که منظور از شرط در این روایت خیار است که در حیوان به مدت سه روز است. در اصطلاحات شرعی، گاهی واژه شرط به معنای مطلق «عهد» آمده است؛ مانند «شَرطُ النّاسِ» که به معنای «عهد اَلناس» و یا «شَرْطُ الله» که به مفهوم «عَهدُ الله» است و عهد الله نیز به معنای احکام الله، اعم از احکام تکلیفی و وضعی است؛ چنان که در روایت زیر شرط به معنای عهد الهی (حکم الله) آمده است:مردی با همسرش ضمن عقد به نحو شرط نتیجه شرط کرده بود که چنانچه ازدواج مجدد کند، زوجه مطلق باشد. در این باره از امام (ع) سئوال شد و ایشان پاسخ دادند که این شرط باطل است. پرسشکننده در مورد علت بطلان توضیح خواست و امام (ع) پاسخ دادند: «لِاَنَّ شَرْطَ اللهِ اَسبَقُ مِنْ شُرُوطِکُم»؛ زیرا طلاق که از اختیارهای زوج است یک حکم الهی است و قراردادهای مردم نمیتواند خلاف آن باشد. در این حدیث شرط الله به معنای حکم الهی است.[7]
پاورپوینت تحلیل موزه هنری میلواکی کلمات کلیدی : تحلیل موزه نمونه خارجی موزه موزه هنر میلواکی دانلود توضیحات کامل : پاورپوینت تحلیل موزه هنری میلواکی در ساحل دریاچه میلواکی آمریکا پرنده ای با وقار و عظیم از جنس فولاد…
پروژه,پژوهش,تحقیق,جزوه,دانلود پروژه,دانلود پژوهش,دانلود تحقیق,دانلود جزوه,دانلود مقاله,سنجش,سنجش شبکه,سنجش شبکه ی نوری,شبکه,شبکه نوری,شبکه ی نوری,مقاله,نوری کاربر محترم میتوانید جزئیات فایل سنجش شبکه ی نوری را مطالعه و در صورت نیاز دانلود نمایید. دانلود سنجش شبکه ی نوری مقدمه سنجش دقیق…
ارگ شیخ بهایی,بازار قیصریه اصفهان,بناهای تاریخی اصفهان,پاورپوینت بناهای تاریخی اصفهان,دانلود پاورپوینت بناهای تاریخی اصفهان,سردر قیصریه,عالی قاپو,کاخ هشت بهشت,مدرسه چهارباغ,مسجد آقا نور,میدان نقش جهان کاربر محترم میتوانید جزئیات فایل پاورپوینت بناهای تاریخی اصفهان را مطالعه و در صورت نیاز دانلود نمایید.…