مبانی نظر تنیدگی حرفه ای , تنیدگی ارتباطی ، رضایت شغلی
تنیدگی ارتباطی,تنیدگی حرفه ای,رضایت شغلی,مبانی نظر,مبانی نظر وپیشینه تحقیق تنیدگی حرفه ای تنیدگی ارتباطی ،رضایت شغلی
کاربر محترم میتوانید جزئیات فایل مبانی نظر تنیدگی حرفه ای , تنیدگی ارتباطی ، رضایت شغلی را مطالعه و در صورت نیاز دانلود نمایید.
مبانی نظر تنیدگی حرفه ای , تنیدگی ارتباطی ، رضایت شغلی (فصل دوم تحقیق)
مشخصات این متغیر:
منابع: دارد
پژوهش های داخلی و خارجی: دارد
کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی
تعداد صفحه: 14صفحه
نوع فایل:wordوقابل ویرایش
فصل دوم
مقدمه
تنیدگی حرفه ای
منابع وابسته به محیط كار
تنیدگی حرفه های كنترل و نگهبانی
تنیدگی وابسته به افراط یا تفریط در كار
منابع وابسته به تطبیق فرد با محیط
تنیدگی ارتباطی
الف- مدیران
ب- افراد تابع
سبك مدیریت و روابط انسانی
تامین بهداشت روانی
ویژگی های افرادی كه سلامت روانی دارند
عملیاتی كه سلامتی روانی را به خطر می اندازد
روابط میان فردی
خستگی ناشی از شغل
فشا رناشی از كار
اهمیت رضایت شغلی
نگرش كلی فرد نسبت به شغلش
مقدمه:
اصطلاح تنیدگی یا استرس از كلمه لاتین stringere مشتق شده كه به معنای در آغوش گرفتن، فشردن و باز فشردن است. رفتارهایی كه می توانند با احساسات متضاد همراه باشند. برای مثال می توان كسی را در آ غوش گرفت اما در همین حال وی را دچار اختناق كرد. فشرده شدن یا زیر فشار قرار گرفتن به اختناق منتهی می شو و احساس درماندگی و اضطرابی را به وجد می آورد كه قلب و روح را در بر می گیرد. به این ترتیب درماندگی یا استیصال[1] نیز اصطلاح دیگری است كه از Stringere مشتق شده است و بیانگر احساس رهاشدگی، انزواع، ناتوانی و جز آن است كه در یك موقعیت حاد (نیاز، خطر، رنج) در فرد ایجاد می شود.
قبل از قرن بیستم از اصطلاح تنیدگی در زبان فرانسه استفاده نشده در حالی كه در زبان انگلیسی از قرن هفدهم به بعد، به صورت گتسرده ای از ان سود جسته اند و رنج، محرومیت، گرفتاری، ناراحتی و ناملایمات یعنی همه پیامدهای یك زندگی دشوار را با این كلمه بیان كرده اند.[2]
اكنون به طبقه بندی تعاریفی كه در مورد اصطلاح تندیدگی ارائه شده اند باز می گردیم:
1- تنیدگی نیرویی است ك تنش و تغییر شكلی در شی ای كه این نیرو بر آن وارد می شود، ایجاد می كند.
2- تنیدگی نتیجه عمل یك عامل جسمانی، روان شناختی و یا اجتماعی است، عاملی كه سایه آن را «عامل تنیدگی زا» نامیده است.
3- تنیدگی در عین حال عبارت است از عامل تنیدگی زا و پیامد اثر آن در ابعاد مختلف فردی.
4- در این معنا، تنیدگی از بعد زیست شناختی آن در نظر گرفته نمی شود بلكه از زاویه پویایی در عین حال درونی و برونی آن مورد توجه قرار می گیرد. در این صورت تندیدگی به منزله عاملی برونی است كه توسط یك فرد در فضا و در زمان معینی ادراك می شود. فرد، دفاعهای روانی خود را برای مقابله با آن به كار می اندازد. و در عین حال، نظامهای خودكار زیست شناختی نیز با این دفاع های روان شناختی پیوند می یابد.
کمکهای اولیه کاربر محترم میتوانید جزئیات فایل معیارهای اصولی در كمكهای اولیه را مطالعه و در صورت نیاز دانلود نمایید. دانلود اصولاً به یك سری كمكهایی كه بدون استفاده از وسیله توسط افراد که در محل سانحه هستند ، برای…
دانلود پیشینه و مبانی نظری پژوهش,فصل دوم پایان نامه اختلال نارسایی توجه فزون کنشی,مبانی نظری اختلال نارسایی توجه فزون کنشی,مبانی نظری پایان نامه اختلال نارسایی توجه فزون کنشی,مبانی نظری و پیشینه پژوهش اختلال نارسایی توجه فزون کنشی,مبانی نظری و پیشینه…
پروژه طراحی اجزا,پروژه طراحی گیربکس خودرو,پروژه طراحی گیربکس خودروی پنج دنده,خودروی پنج دنده,دانلود,دانلود پروژه,دانلود پروژه طراحی اجزا,دانلود پروژه طراحی گیربکس خودرو,دانلود پروژه طراحی گیربکس خودروی پنج دنده,طراحی اجزا,طراحی گیربکس خودرو,طراحی گیربکس خودروی پنج دنده,گیربکس خودروی پنج دنده کاربر محترم میتوانید…
پاورپوینت سکته قلبی (آنفارکتوس میوکارد) کلمات کلیدی : سکته قلبی آنفارکتوس میوکارد دانلود توضیحات کامل : عنوان پاورپوینت : سکته قلبی (آنفارکتوس میوکارد) فرمت فایل: ppt تعداد اسلاید: 30 آنفارکتوس میوکارد فرایندی است که در آن قسمت از عضله…
پاورپوینت بررسی معماری طراحی موزه فرهنگی هنری مدرن میامی کلمات کلیدی : بررسی معماری موزه فرهنگی هنری مدرن میامی پلان موزه فرهنگی هنری مدرن میامی تحلیل موزه فرهنگی هنری مدرن میامی موزه فرهنگی هنری مدرن میامی نمونه موردی خارجی موزه…